Voor Opdrachtgevers

Ons motto: Niet het beste uit mensen halen voor hun werk, maar het beste uit werk halen voor mensen! TalentConnect gaat voor de 100% match.

De TC formule & aanpak

Wij versterken organisaties die op zoek zijn naar ambitieus talent in de eerste 10 jaar van hun carrière. Opdrachtgevers ontvangen kandidaten die vanuit gemeten competenties en skill-sets matchen op vacatures waarbij opleiding en ervaring belangrijke hygiëne factoren zijn. Wij versterken het recruitment met een impactvol team. Talent leveren dat je vandaag nodig hebt – en tegelijkertijd anticiperen op het talent voor morgen.

Wij veranderen de spelregels! TalentConnect, strategische RPO-provider, ondersteunt jouw recruitment. Sourcen via TalentConnect leidt tot een lager personeelsverloop, een hogere loyaliteit en een verhoging van de bedrijfsresultaten.

Persoonlijke Talenten Analyse

De Persoonlijke Talenten Analyse is de basis voor de ideale match. Een online assessment met vragen over persoonlijkheidskenmerken, houding en gedrag. De resultaten geven onze (young) professionals een duidelijk inzicht in welke soort banen, functies en rollen er op hun lijf geschreven zijn.

Vacatures van werkgevers worden na een uitgebreide analyse en screening omgezet naar Wervingsprofielen in het Platform. Dan begint de zoektocht naar de perfecte match tussen jouw wensen en de geschikte kandidaat met de passende competenties, ambities en talentprofiel.

Het Carrière- & Learning Platform

Onze professionals zijn afkomstig uit ons Carrière- & Learning Platform. De members van dit snel groeiende platform zijn hoogopgeleide starters en ervaren professionals met verschillende unieke talentprofielen. Met gratis coaching runs en keuze uit ruim 300 ontwikkelopdrachten maken de members kennis bij elkaar los en werken ze hard aan het verbeteren van hun unieke talentprofiel. Daarnaast verzorgen wij samen met onze opdrachtgevers exclusieve content en organiseren wij leerzame events.

Met een persoonlijke en transparante aanpak beloven wij gemak, snelheid en kwaliteit van onze diensten.

Exclusief Onboardings Platform

Tijdens de uitgebreide intake wordt er een exclusief onboardings platform ingericht voor jouw organisatie. Hierbij staat het verwelkomen en leren kennen van nieuw personeel, en de ontwikkeling van bestaand personeel voorop.  Wij begeleiden organisaties, teams en professionals in de ontwikkeling van hun individuele- en team competenties. Met thema’s zoals leiderschap, zelforganisatie, werkgeluk en samenwerken.

In een eigen, gepersonaliseerde online omgeving kun je als bedrijf of team aan de slag met deze ontwikkeling. Aan de hand van meer dan 300 verschillende runs (opdrachten), interactieve widgets en verschillende workshops haal jij het beste uit je organisatie, je team en jezelf.

Ook werken met onze Talenten?

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Wij maken graag een afspraak voor een presentatie van ons unieke werkwijze, waarna er de mogelijkheid bestaat een pilotproject van enkele maanden in te richten om wederzijds commitment & continuïteit te ervaren! 

Contact

Heb jij vragen over de Persoonlijke Talenten Analyse, over het Learning Platform of wat anders?
Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. Wil je een gratis en vrijblijvend gesprek met ons over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk contacten.

Bel/mail ons of vul het onderstaande contactformulier in.

2 + 6 =