Onze Leerevents

Doorleef jouw talentenprofiel en ontdek wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent. Hoe haal jij het maximale uit jezelf en kun jij jezelf en jouw talenten blijven ontwikkelen?

Skills leren, netwerken & jezelf ontwikkelen

Functioneren onder spanning op de Maas

Durf jij het aan? Varen tussen de zeeschepen, zo groot als flatgebouwen, vol met containers. Onze snelle TalentConnect boot vaart via de Erasmusbrug richting de Noordzee, hoe goed functioneer jij onder spanning?

Op zoek naar uitdagende & leerzame events?

Optimize & Robotize

Ervaar de voordelen van het optimaliseren en deels robotiseren van financieel-administratieve processen zoals Acceptatie, Schaderegeling, Polismutatie, Finance & Control, Prolongatie, Experatie, Auditing. De deelnemers leren interactief hoe robotiseren mogelijk is zonder grote inpakt op de IT-infrastructuur.

Wat members zeggen

“Het was een inspirerende middag. Kennis gemaakt met ambitieuze young professionals waar ik veel van geleerd heb. Meer inzichten gekregen over mijn competenties en de koppeling met persoonlijk leiderschap. Blij dat ik hieraan heb deelgenomen en veel tips heb gekregen voor in de toekomst!”

- Jamilene

“Heel inspirerend hoe het gedeelte van persoonlijk leiderschap is verteld. Hierdoor weet ik waar ik kan werken. Ook heel mooi dat er een Persoonlijke Talentenanalyse is ontwikkeld, mooie oefeningen gedaan en ervaringen met elkaar gedeeld. Erg waardevolle dag met nieuwe connecties! Alles was ook goed geregeld, lekkere lunch!”

- Soling

“Heel leerzaam. Persoonlijk ben ik heel erg van het interactief leren en dat kwam zeker naar voren! Tijdens de sessies werden er verschillende opdrachten gedaan om eenieder te betrekken en dieper op de onderwerpen in te gaan. Al met al heb ik veel geleerd over Persoonlijk Leiderschap & mijzelf!”

- Joey

“Erg leuke manier om de dag te beginnen met een lunch waardoor mensen zich meteen openen. Om daarna aan het programma te beginnen. Leerzame, leuke oefeningen op basis van de Persoonlijke Talenten Analyse.”

 

- Regina

“Een super toffe ervaring. Persoonlijke groei & leiderschap zijn belangrijke onderwerpen voor mij. Het is fijn dat ik mijn ervaringen mag delen en ook veel ervaringen mag meenemen interessante groep & goede trainers. Aanrader!”

 

- Asmae

“I learned a ton from it, what I found special and different than usual, it was a lot of technical content and nice techniques to use. The interactivity and the positivity was also a huge plus.”

 

 

- Ron